Spesialkostkurs for alle ansatte i Mat & Café som tilbereder måltider.
Kurset avholdes via Skype.
Mål med opplæringen
Etter endt kurs skal deltakerne:
- Ha en generell kunnskap om og forståelse for de ulike spesialkostene som tilbys sykehusets pasienter
- Forstå forskjellen på allergi og intoleranse og ha en grunnleggende kunnskap om hva en allergisk/intolerant pasient kan spise
- Ha kunnskap om kombinasjonskoster og hvordan disse legges inn i Nutshell
Kursinnhold:
- Gjennomgang av spesialkostbrosjyre, som er basert på Kosthåndboka og innspill fra klinisk ernæringsfysiologer
- Forskjell på intoleranse og allergi
- Gjennomgang av spesialkostrelaterte tema i Nutshell
- Kombinasjonskoster
- Hva er viktig å vite / passe på?
Nærmeste leder er ansvarlig for å melde sine ansatte på kurset.
Kursdeltakere får tilsendt Skype invitasjon via Outlook.