Dette kurset er ikke gyldig enda.
Sist revidert: 08.02.2021 13:31 Neste revisjon: 10.03.2022
  • Tittel Spesialkoster - Kurs for ansatte i Mat & Café
  • Beskrivelse

    Spesialkostkurs for alle ansatte i Mat & Café som tilbereder måltider.

    Kurset avholdes via Skype.

    Mål med opplæringen

    Etter endt kurs skal deltakerne:

      • Ha en generell kunnskap om og forståelse for de ulike spesialkostene som tilbys sykehusets pasienter
      • Forstå forskjellen på allergi og intoleranse og ha en grunnleggende kunnskap om hva en allergisk/intolerant pasient kan spise
      • Ha kunnskap om kombinasjonskoster og hvordan disse legges inn i Nutshell


    Kursinnhold:

      • Gjennomgang av spesialkostbrosjyre, som er basert på Kosthåndboka og innspill fra klinisk ernæringsfysiologer 
      • Forskjell på intoleranse og allergi
      • Gjennomgang av spesialkostrelaterte tema i Nutshell
        • Kombinasjonskoster
        • Hva er viktig å vite / passe på?

    Nærmeste leder er ansvarlig for å melde sine ansatte på kurset.

    Kursdeltakere får tilsendt Skype invitasjon via Outlook.

  • Testmodus Nei
  • Versjon 3701
  • Varighet 1,5 t
  • Gyldig fra 08.02.2021 07:00
  • Gyldig til 10.03.2022
  • Fagområde Ernæring; Kvalitet og sikkerheit
  • Kursarrangør St. Olavs hospital
  • Forkunnskaper Les gjennom den vedlagte spesialkostbrosjyren før du kommer på kurset.
  • Faglig kursansvarlig
    Oden-Haugen, Kjetil
  • Alternativ faglig kursansvarlig  
  • Kursadministrator for kurssiden
    Storslett, Ellen
  • Kursevaluering Nei
  • Kursevalueringsprosent  
  • Tillat påmelding til flere arrangement  
  • Ønsker du å varsle abonnenter?  
  • Målgruppe Ansatte i Helse Midt-Norge Beskrivelse av målgruppen Ansatte i Mat & Café som tilbereder måltider
  • Anonymiseres Nei
  • Ansatt Ja
  • Ikke ansatt Nei
  • Anonym Nei
  • Vis filter for sted  
  • Kursmateriell
Nytt arrangement Nytt arrangement
Trenger du hjelp?
Brukerveiledninger
Brukerveiledninger
Hemithjelp - tlf. (0)03612
False