Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
SharePoint

Spesialkoster - Kurs for ansatte i Mat & Café

Dette kurset er ikke gyldig enda.
Sist revidert: 08.02.2021 13:31 Neste revisjon: 10.03.2022
  • Tittel Spesialkoster - Kurs for ansatte i Mat & Café
  • Beskrivelse

    Spesialkostkurs for alle ansatte i Mat & Café som tilbereder måltider.

    Kurset avholdes via Skype.

    Mål med opplæringen

    Etter endt kurs skal deltakerne:

      • Ha en generell kunnskap om og forståelse for de ulike spesialkostene som tilbys sykehusets pasienter
      • Forstå forskjellen på allergi og intoleranse og ha en grunnleggende kunnskap om hva en allergisk/intolerant pasient kan spise
      • Ha kunnskap om kombinasjonskoster og hvordan disse legges inn i Nutshell


    Kursinnhold:

      • Gjennomgang av spesialkostbrosjyre, som er basert på Kosthåndboka og innspill fra klinisk ernæringsfysiologer 
      • Forskjell på intoleranse og allergi
      • Gjennomgang av spesialkostrelaterte tema i Nutshell
        • Kombinasjonskoster
        • Hva er viktig å vite / passe på?

    Nærmeste leder er ansvarlig for å melde sine ansatte på kurset.

    Kursdeltakere får tilsendt Skype invitasjon via Outlook.

  • Testmodus Nei
  • Versjon 3701
  • Varighet 1,5 t
  • Gyldig fra 08.02.2021 07:00
  • Gyldig til 10.03.2022
  • Fagområde Ernæring; Kvalitet og sikkerheit
  • Kursarrangør St. Olavs Hospital
  • Forkunnskaper Les gjennom den vedlagte spesialkostbrosjyren før du kommer på kurset.
  • Faglig kursansvarlig
    Oden-Haugen, Kjetil
  • Kursadministrator for kurssiden
    Storslett, Ellen
  • Kursevaluering Nei
  • Målgruppe Ansatte i Helse Midt-Norge Beskrivelse av målgruppen Ansatte i Mat & Café som tilbereder måltider
  • Anonymiseres Nei
  • Ansatt Ja
  • Ikke ansatt Nei
  • Anonym Nei
  • Kursmateriell
Trenger du hjelp?
Brukerveiledninger
Brukerveiledninger
Hemithjelp - tlf. (0)03612
Oppstartsdato
Tid
Sted
Ledige plasser
Påmelding
1
Mar
2021
07:30
Digitalt/webinar
Digitalt/webinar
17
 
Dag 1
01.03.2021 07:30
09:00
Matservering:
Nei
Antall plasser:
30
Antall påmeldte:
13
Påmeldingsfrist:
26.02.2021
Avmeldingsfrist:
24.02.2021
Kursholder:
Vegset, Karianne / Moxnes, Renee Susanne
Kursadministrator:
Storslett, Ellen
3
Mar
2021
13:30
Digitalt/webinar
Digitalt/webinar
9
 
Dag 1
03.03.2021 13:30
15:00
Matservering:
Nei
Antall plasser:
30
Antall påmeldte:
21
Påmeldingsfrist:
01.03.2021
Avmeldingsfrist:
26.02.2021
Kursholder:
Moxnes, Renee Susanne / Vegset, Karianne
Kursadministrator:
Storslett, Ellen
10
Mar
2021
12:30
Digitalt/webinar
Digitalt/webinar
11
 
Dag 1
10.03.2021 12:30
14:00
Matservering:
Nei
Antall plasser:
30
Antall påmeldte:
19
Påmeldingsfrist:
08.03.2021
Avmeldingsfrist:
05.03.2021
Kursholder:
Moxnes, Renee Susanne / Vegset, Karianne
Kursadministrator:
Storslett, Ellen